2013. szeptember 25., szerda

#12

"Na mi van, nem futsz?"

A felmérés megkezdése előtt elszakad a melltartóm pántja, a varrásnál. Vadonatúj, ma viselem először - nem tudom, bosszankodjak-e, vagy csodálkozzak. Nem nagy hiba, megvarrható. De nem a sportpálya közepén, tesiórán. Jobb híján Kitti köti meg - elfeledkezek egy percre biszexuális hajlamairól. (Hajlamainkról?)

Lehagyom Balázst, bár nem tudom, ők mennyit futnak - előtte még hallom a férfi tesitanár megvető szavait:
" A sok cigaretta, oda nézzetek."

Nincs már erőm, hogy csóváljam a fejem - két év alatt megtanultam, hogy nem válok Szent Lucává, a dohányosok lelkiismeretévé, nem fogok a fülükbe suttogni a lecsökkent nemi étvággyal és a korai ráncosodással kapcsolatban. Nem én leszek a benyomás, ami leszoktatja őket egy szép napon.
Azért a fent említett mondattal belecsípek egy kicsit, csak hogy mindketten élvezzük. Én lehagyom, bár semmi büszkeségem, rég futottam, és ez is ramaty - bár Dalmával fejezem be, aki még támogat is. Furcsák a társaságfüggő emberek, akik a picsák közt picsaként, a normálisok közt pedig normálisként alakítanak - vajon hol vannak ezek között ők maguk?

Szomorúan állapítom meg a nap folyamán, hogy ki vagyok éhezve, mind lelkileg, mind testileg, semmi kontaktus, semmi sírás, dráma, semmi ölelés. Senkitől. Ez általános esetben nem olyan nagy cucc, mert nem ölelkezek folyamatosan, de most abszolút minden testi megnyilvánulásom el van zárva, mint egy rozsdás csap, és már növekszik benne a feszültség. November pedig még nagyon, nagyon messze van.
(A végén eljutok odáig, hogy pornót fogok nézni.)

Ma olyan vagyok, mint aki meghalni készül - random odamegyek emberekhez, mint aki mondani akar valamit, és ott is van a nyelvem hegyén a szó, a monológ, minden fájdalom, minden magyarázat... de miről? Magam sem tudom. Aztán csak ácsorgok mellette, mély hallgatásban, vagy éppen a semmiről cseverészve. Pedig valamit annyira mondani akarok. Főleg Balázsnak.

Még mindig nem kértem időpontot a fodrásztól, megkértem anyát, hogy hívja fel - nem azért, mert gyáva vagyok, hanem mert egyszerűen nincs időm elmenni hozzá. Remélem, nem felejti el. Én viszont olyan vagyok, mint egy szerelmes tizenhárom éves. Minden kimegy a fejemből, lusta vagyok, és csak az írás-olvasás érdekel, meg a zenekar-szerelmetességem.

Amikor fejfájásra és hányingerre panaszkodva lementem, nagyanyám és anya egyszerre vágták rá:
" Vérszegény vagy! Sápadt vagy! Keveset eszel!"
Ami nem igaz, mert még a mérleg szerint híztam is, ami azért érdekes, mert az utóbbi időben szorgalmasan edzettem, és viszonylag rendesen kajáltam (értsd: nem faltam tele magam minden nap csokival). A nadrág meg még mindig ugyanúgy feszül, kicsit sem szorosabb, úgyhogy nem tudom. Mindenesetre idegesít, az ilyen mindig idegesít. De lehet, csak a nagyiék mérlege nem szuperál úgy, ahogy az otthoni. (Ettől nem nyugszom meg.)

Holnap már csütörtök, éljen a világbéke.

2 megjegyzés:

  1. Hidd el, november vége hamarabb eljön, mint gondolnád.Azt mondják, hogy amíg a szalagavatóra és a ballagásra készülünk, rohan az idő.
    Milyen mérlegetek van? Mert egyébként tényleg a legtöbb nem pontos. Nekünk van olyan régi fajta, és 2-3 kilót is téved az új digitálishoz képest.
    Szerintem az lehet a helyzet, hogy itt a suli, és fáradtabb vagy, mert több a teendőd, felelősséged, mint amit nyáron megszoktál. Én is azt gondoltam, hogy nyári munka után nem lesz olyan kellemetlen visszarázódni, de most még rosszabb, mint valaha is...
    Am. ez a meghalni készülős, nem tudok szóhoz jutni dolog ismerős

    VálaszTörlés
  2. Igen, repül az idő, már most is észreveszem. A fák hamarosan színesbe borulnak ^^
    Régi van, de mindig is az volt :D nem voltam még digitálison xD
    Hát nem tudom, azzal is tisztában vagyok, hogy az izom nehezebb, mint a zsír... lehet sikerült kigyúrnom magam kicsit. xD

    VálaszTörlés